امروزه از روش های ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری و همچنین ساخت اسکلت بتنی می توان به عنوان دو روش رایج در فرایند های ساختمان سازی یاد کرد. این روش ها هرکدام مزایای خاصی را دارا هستند و در مواقع خاصی استفاده می شوند. بدلیل اینکه سرعت اجرای اسکلت فلزی بالاست، معمولا اولویت بالاتری را داراست. فرایند ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری، پروسه ای پیچیده است که برای انجام آن، باید مرحله به مرحله به کمک یک پیمانکار اسکلت فلزی حرفه ای پیش رفت.
چنین پیمانکاری با بهترین متریال لازم در این باره اشنا بوده و بهترین خروجی را در پایان به شما تحویل می دهد. در این مسیر استفاده از یک جوشکار حرفه ای اسکلت فلزی در مازندران، ساری هم اهمیت زیادی دارد. ما نیز در نوآوران ویلا، آماده ارائه بهترین خدمات ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری هستیم.
آن هم با کادری کاربلد و بهترین قیمت ها و همچنین استفاده از باکیفیت ترین متریال لازم در این مسیر. ما در این مطلب تصمیم داریم از صفر تا صد شما را با فرایند ساخت اسکلت فلزی در این شهر زیبای شمالی آشنا کنیم. اگر شما هم به دنبال استحکام بخشی به ساختمان خود هستید، این مطلب برای شماست. پس تا انتها با ما همراه باشید.
مراحل ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری
برای ساخت هر سازه مهندسی می بایست قاعده و قانونی خاصی را تبعیت کرد و به درستی مراحل این کار را طی کرد. این قاعده درباره ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری هم صدق می کند. در این قسمت قصد داریم شما را به صورت گام به گام با این فرایند آشنا کنیم. مهم ترین مراحل این فرایند به شرح زیرند:
1 – مراحل ابتدایی ساخت اسکلت فلزی
ابتدا کارفرما باید از نهاد های مربوطه اقدام به دریافت مجوز کند. همچنین درصورت وجود سازه در آن ناحیه می بایست این سازه تخریب شود. شاید در این مسیر نیاز به خاکبرداری هم داشته باشید که برای این کار باید ابتدا نوع خاک را شناسایی کنید. انواعی از آزمایشات برای انجام این کار، استفاده می شوند. درصورتی که مراحل قبلی را انجام دادید، می توانید به سراغ استفاده از بتن مگر بروید. این بتن مانع از تماس مستقیم پی اصلی با خاک می شود. در مرحله بعدی باید به سراغ پیاده کردن نقشه بروید.
2 – نوبت به اجرای فونداسیون می رسد!
در این مرحله از ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری ، بین استحکام هر سازه و اجرای درست فونداسیون آن، ارتباطی غیرقابل چشم پوشی وجود دارد. برای انجام این کار باید به سراغ آرماتورگداری بروید. فاصله میلگرد ها در این مسیر باید به خوبی آنالیز شود و این مقدار فاصله نباید کمتر از 4 سانتی متر بشود. بعد از این مرحله باید به سراغ قالب بندی فونداسیون بروید که برای این کار به طور معمول از تخته های صاف و سالم استفاده می شود. این قالب ها به حفظ شکل بتن کمک کرده و می توانند وزن بتن را تا زمان خشک شدن، تحمل کنند.
3 – نصب بولت های فلزی
این کار به منظور تسهیل کار بالابردن اسکلت فلزی انجام می شود. برای انجام این کار باید به سراغ دوربین های نقشه برداری حرفه ای بروید. باید برای انجام این کار، از دقت کافی برخوردار بود. به طوری که بعد از بتن ریزی، نیازی به جابجایی بولت ها نباشد. برای انجام دقیق این کار می توان از شابلون استفاده کرد. ممکن است برای انجام این کار بخواهید از جرثقیل استفاده کنید. اما این را بدانید که این روش دقت زیادی ندارد. مشکلات اجرایی زیادی هم دارد.
4 – نصب ستون ها
می دانید که از ستون در هر سازه ای به عنوان نماد مقاومت یاد می شود. برای این کار از نظر مهندسی روش های مختلیف وجود دارد. ستون ها می بایست بارهای وارد شده را به پی یا فونداسیون منتقل کنند. به همین دلیل باید مقاومت کافی را برخوردار باشند. بهترین گزینه ها برای انجام این کار، ستون های H شکل و یا مربعی شکل هستند. نصب درست ستون ها اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل حتما از وجود یک مهندس ناظر حرفه ای در این مسیر بهره بگیرید.
5 – نصب تیر ها
مرحله بعدی بعد از نصب ستون ها، نصب تیر ها می باشد. می توان این تیر ها را هم به صورت افقی و هم به صورت شیبدار نصب کرد. تیر ها باید بارهای قائم را به ستون ها منتقل کنند. تیرهای اصلی یا همان شاه تیر ها و البته تیر های فرعی یا همان تیرچه ها، از مهم ترین انواع تیر هایی هستند که در این مسیر استفاده می شوند. برای اتصال تیر به ستون ها سه روش ساده، صلب و نیمه صلب پیش روی شما هستند.
6 – نصب راه پله و بادبند
در آخرین مرحله از ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری ، درصورتی که نیاز به نصب راه پله هم دارید، باید فاکتور هایی مانند زاویه و ارتفاع را درنظر بگیرید. این کار توسط افراد حرفه ای باید انجام بشود. در غیر این صورت در مراحل بعد از نصب ممکن است دچار مشکل بشوید.همچنین مهاربند ها هم به منظور تحمل بارهای جانبی مانند زلزله باید مدنظر قرار گیرند. با نگاهی به بادبند ها می توان شاهد عناصری مانند میلگرد، نبشی، نادوانی و … بود.
پیمانکار اسکلت فلزی در مازندران، ساری
از پیمانکار اسکلت فلزی می توان به عنوان یک شرکت یا فرد حقوقی یاد کرد که در این زمینه; یعنی ساخت سازه های فلزی از جمله اسکلت های فولادی فعالیت می کند. این پیمانکار در مسیر انتخاب بهترین متریال و خرید آن هم می تواند شما را یاری کند. با این حال برخی از آنان نیز فقط در مراحل نصب و اجرا با شما همکاری می کنند. به طوری که مسئولیتی بابت انتخاب متریال و … نخواهند داشت. اگر به دنبال بهترین پیمانکار اسکلت فلزی هستید، روی نوآوران ویلا به بهترین شکل می توانید حساب کنید. یکی از افراد تاثیر گذار در ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری ، پیمانکار است.
سازنده اسکلت فلزی در مازندران، ساری
بدلیل اهمیت اجرا و ساخت درست اسکلت فلزی، یافتن یک سازنده حرفه ای اهمیت زیادی دارد. سازنده حرفه ای تلاش می کند با استفاده از متریال باکیفیت و اتصال درست آن ها، خیال شما را از بابت ایمنی سازه راحت کند. به طوری که در مواقعی مانند زلزله و سایر بلایای طبیعی، نگرانی بابت استحکام سازه نداشته باشید. سازنده حرفه ای اسکلت فلزی، به خوبی از رفتار اتصالات این سازه اطلاع داشته و مشکلات مربوط به آن ها را به خوبی شناسایی می کند. این سازنده با نکات هر مرحله از این فرایند، از اجرای فونداسیون تا نصب مهاربند آشنا است. سازنده یکی از ارکان مهم در ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری می باشد.
اجرای اسکلت فلزی در مازندران، ساری
نگاهی به آمار های خرابی بعد از هر زلزله در کشورمان بندازید؟ عدم برخورداری ساختمان ها از اسکلت استاندارد سبب می شود که چنین وضع نگران کننده ای بعد از هر بلای طبیعی ایجاد شود. عواملی مانند عدم جوشکاری مناسب، استفاده نکردن از قطعات باکیفیت، اتصال نامناسب قطعات و … سبب می شود آسیب پذیری این سازه ها افزایش یابد. یادتان باشد که علاوه بر جوشکاری، حفاظت درست از محل های جوشکاری هم اهمیت زیادی دارد. نباید در هنگام ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری محل جوشکاری را با مواد رنگی بپوشانید.
شاید برای شما مفید باشد: ساخت اسکلت فلزی در گیلان، رشت
جوشکار اسکلت فلزی در مازندران، ساری
جوشکار اسکلت فلزی برای اتصال بی نقص قطعات فلزی، روش های مختلفی را پیش رو دارد. استحکام سازه فلزی اهمیت بالایی دارد و این مهم تنها به کمک یک جوشکار مهم ممکن می شود. در جوشکاری اسکلت سازه باید به سه فاکتور فلز پایه، فلز پراکنده و منبع گرما توجه داشته باشید. در جوشکاری اسکلت فلزی، ساختاری یکپارچه خواهیم داشت که به کمک گرما به هم وصل شده اند. برای جوشکاری قطعات اسکلت ساختمان می توانید از روش های جوش گازی، مقاومتی، الکتریکی و … کمک بگیرید. نوع فلز، نیاز های ساختاری و استاندارد ها و هم البته شرایط محیطی تعیین می کنند که باید به سراغ کدام روش برویم.
نوآوران ویلا، بهترین ارائه کننده خدمات ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری
اگر به دنبال بهترین سازنده اسکلت فلزی در استان مازندران هستید، بدانید که بهترین گزینه روبروی شماست. ما در نوآوران ویلا با بهره گیری از متخصص ترین افراد و استفاده از متریالی کاملا باکیفیت، مقاوم ترین اسکلت فلزی را برای شما خواهیم ساخت. در کادر نوآوران ویلا بهترین جوشکار، حرفه ای ترین پیمانکار و چندین عضو کاربلد دیگر دیده می شوند. به همین دلیل خیال شما از بابت استحکام ساختمان به طور کامل، راحت خواهد بود.
برای کسب اطلاعات درباره ساخت اسکلت فلزی مراجعه کنید به صفحه: ساخت اسکلت فلزی
سخن پایانی
در این مطلب به طور کامل درباره فرایند ساخت اسکلت فلزی در مازندران، ساری برای شما توضیحات کاملی ارائه کردیم. هر فردی به دنبال این است که خیال خود را از بابت استحکام سازه ای که در آن زندگی می کند، راحت کند. این استحکام به کمک اجرای درست اسکلت سازه محقق می شود. اگر به دنبال بهترین سازنده اسکلت فلزی در مازندران، بخصوص شهرستان زیبای ساری هستید، فاصله شما تنها یک تماس تلفنی است. ما با بهره گیری از بهترین نیرو های متخصص در این زمینه، سازه فلزی کاملا مستحکم برای شما خواهیم ساخت.
بدون دیدگاه